Google Ads

Home Google Ads

U heeft een prachtige website of webshop maar de bezoekers die komen maar niet. Met Google Ads, voorheen Google Adwords genoemd, kunt u snel en eenvoudig meer bezoekers naar uw website trekken. Op deze manier kunt u zorgen voor meer online aankopen of aanvragen. Google Ads biedt erg handige mogelijkheden om potentiële klanten naar uw website te trekken.

Wat is Google Ads precies?

Google Ads is het online advertentieprogramma van Google. U kunt het vergelijken met een online veilingsysteem. U kijkt waar de Google gebruikers op zoeken en aan de hand daarvan stelt u advertentieteksten op. Zo kunt u bieden op zoekwoorden waar de gebruikers op zoeken en wat voor u relevante zoekwoorden zijn. Als u een zoekterm ziet waar u als organisatie graag op gevonden wilt worden dan kunt u daar een bod op uitbrengen. Op deze manier kunt u zeer doelgericht adverteren. U richt zich puur en alleen op hetgeen waar u uw potentiële klant mee naar uw website wilt krijgen om op die manier nieuwe leads of verkopen te genereren.

Kosten per klik

Het grote voordeel van Google Ads is dat u pas betaalt wanneer er op uw advertentie wordt geklikt. Dit wordt ook wel het CPC(cost-per-click) genoemd. Wanneer u adverteert via Google Ads, betaalt u dus niet om zichtbaar te zijn maar u gaat pas echt betalen wanneer er op uw advertentie wordt geklikt. U kunt zelf een maandelijks budget beschikbaar stellen en zodra deze is behaald dan verdwijnt uw advertentie. Op die manier heeft u altijd duidelijk inzicht in de kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij kunnen u helpen om een gerichte campagne op te stellen en deze ook te onderhouden om zo een hoog rendement te behalen.

Wat zijn de voordelen van Google Ads?

  • Direct zichtbaar in de Google zoekresultaten
  • Zelf uw budget bepalen
  • Het resultaat is direct meetbaar
  • U betaalt per klik
  • Makkelijk de juiste doelgroep bereiken
  • Zowel vindbaar via desktop en mobiel
  • Snel naamsbekendheid krijgen

Het bekende spreekwoord “elk voordeel heeft z’n nadeel” geldt natuurlijk ook voor Google Ads. Wanneer uw budget op is, verschijnt u niet meer in de zoekresultaten en daarnaast is Google Ads een zeer complex platform. Wij hebben alle kennis in huis om een succesvolle campagne op te zetten om te zorgen voor veel meer websitebezoekers die overgaan tot een aankoop of aanvraag.

Onze werkwijze

Kennismakingsgesprek

We komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken en kennis te maken. Het altijd prettig voor beide partijen om weten met wie we samenwerken.

Doelstellingen

Samen bespreken we de doelstellingen en hoe we dit gaan realiseren. Ook worden hierbij de kosten en het advertentiebudget besproken

Strategie

Na de doelstellingen in kaart te hebben gebracht gaan we de strategie doornemen. Welke middelen gaan we inzetten om het maximale online rendement te behalen.

Zoekwoordonderzoek

We doen een uitgebreid onderzoek naar de meest relevante zoektermen die het best passen bij uw organisatie.

Opzetten en optimaliseren

Tijd voor actie, we gaan de campagne opzetten en uitwerken. Continu houden we in de gaten hoe het gaat en wat er eventueel verbeterd kan worden.

Rapporteren

Elke maand sturen we een rapportage met daarin de verrichtte werkzaamheden en de resultaten van de campagnes.

Heeft u vragen?

Online succes halen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag eens bij u langs om uw online kansen te bekijken.