Over ons

Home Over ons

Leuk om kennis te maken!

Digiting is een full-service online marketing bureau met als doel om andere ondernemingen te helpen online succes te behalen. Wij werken onder andere samen met webshops, MKB’ers en ZZP’ers. Wij helpen organisaties online te groeien en daarbij staat resultaat en service centraal. Onze vele ervaring en liefde voor het vak zorgt ervoor dat we altijd het maximale rendement kunnen behalen. Wij hebben een klein team wat zorgt dat je altijd je vaste aanspreekpunt hebt.

Waar we voor staan

  • Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent.
  • Een ‘Make it happen’ mentaliteit.
  • Een sterke focus op leren, elke dag weer.
  • Expertise verdelen, doen waar je goed in bent.
  • Betrokkenheid; jouw doelstellingen zijn onze doelstellingen.
  • Meetbare resultaten; data is de sleutel!

Over ons

Digiting is een full-service online marketing bureau met als doel om andere ondernemingen te helpen online succes te behalen. Wij werken onder andere samen met webshops, MKB’ers en ZZP’ers. Wij helpen organisaties online te groeien en daarbij staat resultaat en service centraal. Onze vele ervaring en liefde voor het vak zorgt ervoor dat we altijd het maximale rendement kunnen behalen. Wij hebben een klein team wat zorgt dat je altijd je vaste aanspreekpunt hebt. We proberen de lijntjes kort te houden, zo weet iedereen precies wat er speelt.

Missie & Visie

 

Het ontzorgen en ondersteunen van de online marketing met als doel het behalen van jouw online doelstellingen en daarmee je bedrijf te laten groeien. Dat is onze missie. Wij zijn gepassioneerde specialisten die met veel plezier streven naar continue verbetering.

Waarom kiezen voor Digiting?

Jouw doelstellingen is onze drive

Wil je jouw online doelstellingen behalen met een partner die er alles aan doet dit te realiseren? Dan zit je bij ons goed. Wij geloven in succes voor onze klanten door een fijne samenwerking waarbij resultaat en klantgerichtheid centraal staat.

Maatwerk

Ieder bedrijf is uniek. Daarom bieden wij altijd maatwerkoplossingen en werken wij niet met standaard abonnementen. Samen bekijken we welke middelen we inzetten om zo het maximale rendement te behalen en daarmee jouw online doelstellingen te realiseren.

Eerlijk en transparant

Ook wij hebben baat bij resultaat. Daarom geven wij een eerlijk een passend advies waarmee we jouw doelstellingen kunnen behalen. Door middel van duidelijke rapportages krijg je precies inzicht in wat ons werk voor invloed heeft op de resultaten.

Uitmuntende kwaliteit

Iedere dag streven wij naar het leveren van uitmuntende kwaliteit. Daarom maken wij geen keuzes op basis van onderbuikgevoel maar op basis van data en cijfers. Met behulp van verschillende tools, slimme en ambitieuze collega’s en de drive om continu te verbeteren, bewaken wij de kwaliteit die we elke dag nastreven.

Maak kennis met onze experts