Je stukje vlees perfect garen doe je met behulp van de Thermapen. Dit merk onderscheidt zich als de beste digitale vleesthermometer. Thermapen heeft dan ook de ambitie om kwalitatieve thermometers te levering aan de zakelijke- en particuliere markt in heel Nederland. Wij werken mee om deze ambitie te realiseren door effectieve online marketing in te zetten.

Voortgangsgrafiek in organische posities

+ 99%

Omzet ten opzichte van 2018

+78%

Organisch verkeer

+22%

Conversie percentage

Welke middelen zetten we in?

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

De basis van een goede organische vindbaarheid is door de zoekwoorden in kaart te brengen waar de doelgroep van Thermapen op zoekt. Door voor deze zoekwoorden relevante pagina's aan te maken, een juiste websitestructuur en autoriteit op te bouwen door middel van linkbuilding hebben we mooie resultaten bewerkt gesteld op zoekwoorden zoals ``oventhermometer`` en ``HACCP thermometer``.

Google Ads

Google Ads

Om op alle fronten zichtbaar te zijn hebben we ook ingezet op Google Adwords zoals Shopping, tekstadvertenties en remarketing. Door gevonden te worden door de juiste doelgroep hebben we een ROAS te weten realiseren van 15,2.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Bezoekers krijgen is leuk, maar sales is nog veel leuker. Door de verouderde website te vernieuwen en conversieverhogende elementen toe te voegen hebben we het conversiepercentage weten te verhogen met 22%.

Wil je advies ontvangen? Daag ons uit!

Online succes halen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag eens bij je langs om je online kansen te bekijken.