Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Eind 2018 mochten wij onze eerste klant, Verhuisbedrijf Snelle Jongens, verwelkomen. Op dat moment nog een website in de kinderschoenen; geen goede vindbaarheid dus geen aanvragen. Hier zouden wij verandering in gaan brengen.

 

De verhuisbranche is een concurrerende markt, zo ook in Google Adwords, organic en Google My Business. De vraag was dus of we ons wel moesten focussen op de meest concurrerende zoekwoorden zoals “verhuisbedrijf Den Haag” en omliggende regio’s. Toch bleek het geen onmogelijke klus. Binnen 12 maanden hebben we topposities bereikt waaronder op positie één in Gouda en Google My Business en positie twee op het zoekwoord Verhuisbedrijf Den Haag.

Voortgangsgrafiek in organische posities

Voortgang organische posities

2e

Positie in Den Haag

+400%

Offerte aanvragen

12%

Conversie percentage

+160%

Organische bezoekers

Welke middelen hebben we ingezet?

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Hoe beter de zoekopdracht aansluit bij de content, des te beter de pagina wordt gevonden in Google. Dit in combinatie met een technisch goed functionerende website en hoogwaardige backlinks hebben we een hoge positie in Google weten te realiseren.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Door belangrijke elementen toe te voegen aan de website zoals reviews, prijzen en persoonlijke foto's hebben we een conversie percentage van 12% weten te realiseren.

Wil je advies ontvangen? Daag ons uit!

Online succes halen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag eens bij je langs om je online kansen te bekijken.